Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Beröring


Vita
stammars
speglingar

över
badvikens
vatten

Berör

Gestaltar
även
oss själva









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-03 09:15



Bookmark and Share


  Koloristen
Bauerskt.
2022-11-05

    Lena Staaf VIP
Vår samhörighet med naturen. Fint skrivet på få rader.
2022-11-03

  Solstrale VIP
Skickligt formade strofer med harmoni!
2022-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP