Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Månmystik i allhelgonatid


Fullmånen lyser
benvit och klar

Upphängd
mellan
gren och stam
som en drömlikt
överväldigande
vision

Fullmatad
av alla skrönor
och myter
om sin
överjordiska kraft

Ser den ner på
oss jordbundna små

Från sin upphöjda
position

Med ett benvitt
hemlighetsfullt
och spöklikt leende

Som ändå förmedlar
ett stort mått av frid

Så här i allhelgonatid

















Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-04 08:20



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så bra, gillar dina fina gestaltning av den mystiska månen med all fantasi om den genom tiderna. Själv har jag upplevt dess kraft i tidvattenströmmar.
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP