Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


I det milda novemberljuset

Flanerar
mellan höga hus
i ett milt
och vackert
novemberljus

Bland fallna
gula/bruna löv
som brett sitt
värmande vackra
lapptäcke
över fuktig jord

Men ännu dröjer
sig också sommaren
kvar
med sin blomsterprakt
och blå klockors klang
i rabatten intill huset

Belyst av det milda
novemberljuset

































Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-05 07:32



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin novemberbetraktelse! Det mjuka och milda ljuset är vilsamt och gör att också dey enskilt färgsprakande lyfts fram.
2022-11-05

  Kungskobran VIP
Så fint, det är ett nöje att läsa dina iakttagelser med foto därtill.
2022-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Mycket snyggt formulerat.
2022-11-05

  angela Täubert fd Jansson VIP
Vacker och inspirerande
2022-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP