Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zombies



Obegränsad ström
i atmosfären
där kosmiska trådar
lämnar spår
av osynliga kraftkällor
Den själlösa massan
passerar mig i folkhavet
Ett äventyr i vardagen
Känslodrömmarnas
smak av kärlek




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-05 15:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Bra! Så känns det ibland när man är ute och går.
2022-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP