Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Den upplysta stigen hem

I trädgårdslandet
mellan betongen

I den japanska
trädgårdsgången

Ska den som söker
finna

Små oranga lyktor
rasslande likt
papperssvalor i vind

Lyktorna som
med ett stadigt grepp
om varje stängel
ännu håller sig kvar

Och lyser upp vägen
för den som
trädgårdsstigen
mellan husen tar






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-06 00:53



Bookmark and Share


  Koloristen
Fantastisk text - och titel! Den köper vi.
2022-11-06

    Lena Staaf VIP
Så vackra! Jag har haft sådana i mitt trädgårdsland men lyckades ta död på dem.
2022-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Sendero luminoso, som det heter på spanska. Den upplysta stigen.
2022-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP