Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Där drömmar vävs


När natten är här

Vaknar allt som
dagen redan glömt

När klockan ställts
på vänt
Och timmarna går

Vaknar allt
som dagen redan glömt

Och du ska höra
kattugglan hoa
Någonstans därute
bland de urgamla
knakande och knarrande
träden

I den föråldrade skog
Där drömmen tar vid










Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-06 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP