Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teori och praktik


I teorin går allt
så förbluffande bra

För att sedan
i praktiken
Inte längre vara
mycket att ha

I teorin tycks allt
i tankevärlden
falla på plats
och verkar så
smidigt och lätt

När det i praktiken
tycks vara
På ett helt annat sätt




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-08 08:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När det inte stämmer på kartan är det fel på terrängen
2022-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP