Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tidens frö sås som många gånger förut
Jorden väntar, och att endast bli vattnad
Fågel där vara Himmelens kör
Allt som för oss igenom
Början som så var slutet
Ängslan spinner tiden rinner
Bort bort bara bortom
Räds du inte att frö skall dö utan. Vatten
Då dagens ljus natten ömma stämma
Sista andetaget. Vill jag lämna
Jag är syftet för många och fler blir det
Jag har aldrig sagt att jag är en poet
Jag väntar
Tålmodig väntan
Du den stora komet är jag och ingen annan
Amen låt allt bliva nytt
Amen bakom stängda dörrar, snyft
Kransar med rött ,rosor röda
Viol,. Gör allting nytt
Sten gräs och fåglarluft dina vingar , om du
Vågar




Fri vers av Josefs Tårar
Läst 17 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-08 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefs Tårar