Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnor

Tomma tunnor
Fyllda kärl
Vad är det som fattas i våran värld
Friden som Herren Jesus ger
Han som ger dom blinda syn
Helig ande ner från skyn
Hjärtas krig mot satan och mörker
Du vaggas tryggt i din Faders hand
Genom sonen han ditt hjärta vann
Du var aska du var stoft
Livets låga har du blott
Men ett jag vet
Jesus lever i evighet
Kranium döden och helvetet
Styckad i bitar och bortom färd
Du skall leva länge i denna värld
Bakom din rygg ,onda tungor dig förtala
Men inget annat än Gud som på din bön svarar
Var är Sara
Är hon här
Eller är hon i himlen där hon är kär
Oh denna värld
Marie tårar säger allt
Alla barnens änglar står vid deras sängar
Ser Guds ansikte
Varje dag




Fri vers av Josefs Tårar
Läst 25 gånger
Publicerad 2022-11-08 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefs Tårar