Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Birger


vinden


som du har livet
så har vinden molnen

vi kan segla
vi kan flyga
vi kan slå oss till ro

vinden kan aldrig stanna
den måste alltid dra vidare

som du har livet
slits moln itu av vinden

allting har sitt slut
så också mänskligt

TÅLAMOD




Övriga genrer (Aforism) av B.Harnesk
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-11 22:03



Bookmark and Share


  Örjan Noreheim
Gillar dessa rader....Tålamod...
2022-11-18

  Mr_Solstråle
Lärorikt och upplysande
2022-11-13
  > Nästa text
< Föregående

B.Harnesk
B.Harnesk