Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


B. Harnesk


I eftermiddag

Det är som en eftermiddag
Som kommit på skam
Allt passerade revy
Rädslan att göra fel
Tillfångatog mig

Då upptäckte jag ett kryphål
Där jag kunde göra om
Och göra rätt
Jag valde den vägen
Och fann mig funnen




Fri vers (Modernistisk dikt) av B.Harnesk
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-10 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B.Harnesk
B.Harnesk