Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


sårbarhet

finns det någon
som föds ogästvänlig?

eller är det hur man
tas emot som gör
oss till de vi blir?

finns det en kraft
som är förenlig?

eller är man
på ett sätt fången
bakom dimman skir?




Fri vers (Prosapoesi) av B.Harnesk
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-11-06 14:03



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ser i fotografiet trollsländan och flugan, liksom ett samspel, där dialogen äger rum… intressanta rader som ger reflektion och väcker tankar om livets vara!
2022-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag var gästvänlig förr. Inte nu.
2022-11-06
  > Nästa text
< Föregående

B.Harnesk
B.Harnesk