Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Måltavlor


Har förståelse för
den som sticker ut från normen
kan få problem
blir hackkyckling i ett samhälle
där mängden går i ledband
och styrs av en ledare
som tuktar de udda
men ingen ska vara dörrmatta
för andras överlevnad

Man kan vara sams ändå.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2022-11-13 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP