Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sin mystik

Dimman ligger tät genom dagen

Det går från mjölkvitt till gråvitt

Innan det slutar i svart igen

Likt en våt filt som omsluter allt

Som inger ett lugn i min själ

Medan andra känner sig kvävda

Dimman bär på sin egen mystik

Som både lockar och skrämmer 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-14 06:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hur olika vi reagerar när dimman ligger tät över landskapet.
2022-11-14

  Solstrale VIP
Gott fångat i metaforen och liknelsen det inre landskapet! Tack!
2022-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP