Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Lärkträdet

Lärkträdets ”vingar”
Vinkar likt
en flaxande fågel Fenix
upp mot löddrig sky

När den lilla
korsnäbben målmedvetet
tar tillvara sin stapelföda
ur varje liten kotte

Snart ska den uråldriga
lärkens barr täcka marken
kring dess ståtliga gestalt

När en årstid åter lämnas över
till en annan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-13 13:47



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rolig iakttagelse! Måste gå ut och betrakta lärkträden här i närheten. Har aldrig sett dem på det här sättet.
2022-11-13

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=mBcTXBhYzfM

2022-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP