Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets ängel

Hoppets ängel har solkiga vingar 

De har färgats av krigets smuts och damm

Hon gråter över världens grymhet 

Som råder i vissas hjärtan själar

Istället för att sända värme och omtanke 

Om varandra i samförstånd 

 

Hoppets ängel har solkiga vingar 

Hon kämpar för alla som har det svårt

Hennes händer bär spår av blod

Från alla oskyldiga offer

Som stupat i krigets ruiner 

I ett försök att hindra ondskan

 

Hoppets ängel har solkiga vingar 

Hon har sett hur grym människor är

När begäret av makt tar över 

Hon kämpar för allt som är vackert

Hon kämpar för människors godhet

Även när världen brinner och blöder 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-18 06:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2022-11-23

    ej medlem längre
jag har följt regina lund sen 90-talet. hon har gjort mycket musik. hon är en stor förebild för många. kanske inte vanliga människor, vad vet jag, jag känner inte människor, och jag känner inte mig själv. regina lyser fortfarande, hon hade en föreställning nyligen. hon har gått genom eld och vatten och har själen kvar. men det finns snälla demoner också, samma som att det finns dödsänglar. känner många såna demoner, eller som de kallas..... de grå.
2022-11-22

  Susen VIP
Stark text och tankeväckande
2022-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hoppets ängel som kämpar för en bättre värld.
2022-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP