Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Väktarna


Tallarna på vakt
vännerna på rad

Vaktar skogen bakom
och vågorna in mot land

Håller ihop
men ruskas om ibland

Utgör gränsen mellan
land och hav

Får seglaren ibland
att göra en gir
och vända om in mot land

För en stunds ro och vila
på en vindstilla strand




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-15 08:40



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint tänkt om tallarna som vaktande vänner. I stället för att tänka att de där tallarna var nog planterade för att de står så där tätt.
2022-11-15

  Kungskobran VIP
Fin beskrivning, bilden ser ut som den var tagen från min ö.
2022-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP