Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur skapar man en framtid utan förebilder? Hur ser man fram emot livet när inget ljus syns i tunneln?


Maskrosbarn

Jag dricker för att förtränga problemen du skapade full. Full av rödvin. Full av självömkan.
Jag gråter. Förtvivlad över framtiden som ligger framför mig, för det är din framtid jag ser
Jag jagar kontroll i hopp om att det kommer väga upp för kaoset du skapat
Jag är skyldig dig allt
Jag är skyldig dig inget
Jag kvävs av kärleken du aldrig lyckats ge
Jag simmar i minnen av händelser som aldrig skett
Jag förvirrar hat med kärlek till jag spyr
Jag spyr tills tomheten ekar
Jag fyller tomheten med vin




Skapa | Skriva av Enltenplanet
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-15 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enltenplanet