Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strof

En strof av en tanke

Fladdrar förbi i mitt undermedvetna

Lämnar ett stråk av tomhet

Efter sig

Som för att förstärka känslan

Av att livet bara är en tillfällighet

Som vi råkar befinna oss i




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-17 05:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ödmjukt och vackert i allt sitt vemod!
2022-11-18

  Magica VIP
berörande, kram
2022-11-18

  Monika A Mirsch VIP
Mjuk och skön är din dikt,
´tanken´, ´känslan´, ´livet´...
2022-11-17

  Algotezza VIP
Vemodigt om livets skörhet och förgänglighet. Kan känna igen mig i detta att tankar kan fladdra förbi som man vill fånga men som flyger iväg kanske för att man vill fånga in dem.
2022-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP