Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behov av vidvinkel

Tänk om han visste vad han miste
när han gick så stramt fram.
Och inte fäste på sin näste
större vikt än sitt gram.

Livet mötte alternativet:
Är hon borta fullt ut?
Jag vet han ber, livet ge mig mer.
För hoppet saknar slut.




Fri vers (Fri form) av tingel
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-18 10:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
då har du aldrig haft maratonisk ångest alltså? ja. jag fattade till slut att till och med ångest är bra. bättre än verkligheten. bättre än "känslor". bättre än "fantasi". bättre än astral projektion och andra wellness-mode ord.
2022-11-18
  > Nästa text
< Föregående

tingel