Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla och frost

Frosten ligger tjock på marken 

Får de fallna löven att knarra under fötterna 

Och varje fog mellan gatstenarna är vit

Kylan biter sig fast i naturen 

Början till ett Narnialandskap syns

Och vi andas rökmoln utomhus 

För att sedan komma in med röda kinder

Ty det är kylan och fronten som styr nu




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-11-21 06:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vinter känsla!
2022-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade vinterbilder.
2022-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP