Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världens dåsighet införa fred bara till honom.


Plåga och plundring för oss,

Det är lätt att drömma från palatset till en varaktig fred och att inte ens riskera ett ögonblick av att försöka stoppa krigets "rabbling".

Jag kommer att bryta den första julkulan för nedgången för dem som korsfäste Jesus.

I dag är det Herrens moders inträde i kyrkan för att be om fred och lösningen av konflikterna mellan de gasade ledarna fulla av hat mot den kristna religionen.

Flera gyllene munnar säger att på julnatten kommer en bomb att släppas över världen på själva julnatten,och  i Australien finns en underjordisk värld dit allt fler som hört profetian är på väg och gömmer sig dit.

Efter att ha lämnat villorna med elektrifierade järnstängsel i rostigt tillstånd.

Europa och Asien vill inte ha en jude vid makten,mumlar och säger munnen knuten av hunger och tunnhud av kyla, hur mycket han än propagerar för att Ukraina är hans!

Att splittra nationer är en hämndhandling, inte heroisk dygd i ett krig mot folkets vilja i ett land som inte ens representerar dessa etniciteter, firandet av den heliga julen, Herrens födelse, så lillen säger allt fram till Jul.

 

Åh, vilken underbar nyhet I Betlehem visas vi /: Att hon har fött ett barn, den Helige Andes barn, den rena Jungfrun. :/ 2. Det i Betlehem Mary fullbordar resan. /: På en fattig plats, nära den staden, födde han Messias. :/ 3. Den evige Sonen som Fadern sänt till mig /: Att födas och växa för att frälsa oss. :/ 4. Det är Jesus, den store Herden.

https://www.youtube.com/watch?v=wo__IqrCK4w

 

 

 https://stirileprotv.ro/stiri/international/zelenski-vrea-doar-zo-pace-durabila-znu-poate-fi-decat-rezultatul-nimicirii-capacitatii-agresive-a-rusiei.html

 




Prosa (Kortnovell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-11-21 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP