Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxmästare





guds klitoris
sitter i pannan
på den blåa bocken
han projicerar bilden
som ett hologram
uppspända i himmelska
blommor
och
fyller i linjerna
med sin åsnekuk
den färdiga målningen
får kvinnor att döda sina män
och sikta brösten upp mot månen
i feministisk jihad




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-21 10:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Träffande ordkonst
i farten av "mäster
poetens ord him
self"
;)
2022-11-21

  MagisterZ
"feministisk jihad", wow! Starkt och vackert!
2022-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP