Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Bara vacker” vackra på en helhet osminkad och en som åldras


Vem älskar en då

....... Vem älskar när: ......
början i att åldras låt säga från de äldre och uppåt…
…Inte längre en som så snygg...
Inte längre som i ungdomen sexigt” attraktiv ...
Inte som så doftandes gott alltid ...
Inte riktigt i balans efter sorger ...
Inte hunnit sminka sätta på guld och attraktivt glitter! ...
…en som kanske
bondmora på landet
som i vardags slit sin vardagslort kämpar…
Inte kanske alltid så tjusigt klädd och
i öronen dit sitt krims
…”dingeldanger”

En som kanske våldtagen hotad .... …
…Är en älskad då?…

Obs! Åldrandet börjar vid födseln; Generellt är det att ständigt tänka över i hur faktiskt livet kan förändras men som alltid det vackra i en helhet.

*…Människans totala värde i det okränkbara…*

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-21 11:35



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ytan flagnar, men vad gör det när visdomen mognar. Viktigt ämne att ta upp, och jag tycker att du gör det med hjärtat.
2022-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP