Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19 november 2022


En sann man

En sann man
är en person
som agerar

utifrån
sin gudasjäl.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-21 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP