Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
This is a republication of a poem I published here on Poeter.se the 10 of August, 2019.


Swallow´s wing; a sonett

A Swallow´s single bow unveils the light
descends into a multitude of dew
as drops of chirps defy remains of night
a butterfly´s attaire signifies its truth.

Fibric threads then ´scribe it all on fabric
webs, follow suit, trail, into those deeper wells
trickle, well beyond, straight through these cubic
thoughts, as waters sparkle light, blooms might tell.

Things like this I ponder on as I stroll
on meadows green, then contemplate my place
within this sphere, define my human role,
unique, yet twined, into this pulsing grace.

A farmer trails a tribute wih a plow
in gratitude of a Swallow´s single bow.




Bunden vers (Sonett) av Olof Lagerhorn VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-23 10:08



Bookmark and Share


  Lyrik
Utmärkt skrivet!
2023-01-18

  Solstrale VIP
Lika fint att lösa idag som för tre år sedan. Bra att du återpublicerade den! Återbruka även ord på denna jord. Dessa är mycket beaktansvärda och inspirerande!
2022-11-30

  Kajan VIP
En promenad under den fulla uppmärksamhet som livet bör levas under, och den är värd all uppmärksamhet över: Det sköna språket, de poetiska bilderna samt den harmoniska helheten.
2022-11-24

  Marita Ohlquist VIP
En jättefin naturnära text, läser och njuter.
2022-11-23

  Lustverket VIP
Fint, från de djupa brunnarna kommer strömmarna som omformar de kubiska tankarnas rum... Väldigt fina två avslutningsrader!
2022-11-23

  Sparvögat VIP
Beautiful are your words to the swallow~
the wonderful journey of the wings...
2022-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP