Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske ja Kanske

Kanske finns det drömmar

Som bär spår av sommaren 

Fastän vintern råder

 

Kanske finns det drömmar

Som bär på höstens färger

Fastän gråvitt mörker råder 

 

Kanske finns det drömmar 

Som bär på vintervit mystik

Fastän gråslask ute råder

 

Kanske finns det drömmar 

Som bär spår av skir vårgrönska

Fastän alla färger suddats ut

 

Kanske finns det drömmar

Som bär på hela året 

Fastän tiden är ur led




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-30 06:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja drömmar finns som bär hela året…
2022-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Visst har vi drömmar även i tiden som är.
2022-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP