Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Epistemologisk limbo

När jag tänker mig om vet jag inte riktigt

Om jag egentligen vet något alls

Eller bara är onödigt försiktig




Fri vers av PFJS
Läst 34 gånger
Publicerad 2022-12-01 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS