Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marilyn Manson



Marilyn Monroe’s
+
Charles Manson’s
lovechild I can’t lie I’m lying
did I ever imagine you imagining
something impossible
like a sun of darkness
and a bright night
or a perfect sinner with tattoos
of hopeless prayers
and a hive-mind dream
of a man running
faster than a cheetah
from outerspace




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-02 04:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert, kosmiskt, mörkt, eteriskt, som darkhalos musik <3
2022-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP