Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vacker dag vaknar jag upp och märker att de senaste händelserna i livet blott har varit en enda lång dagdröm jag varit inne i, som totalt uppslukad av och skakad i ena axeln av någon underbar individ som frågar om platsen i tåget 'är ledig'...


Det märkliga är att...




...just när det är som mest spännande bryts filmen
för att det blir strömavbrott, filmen går av eller det
är en reklampaus.

Bara att i ett land som Finland det inte är paus för
reklam i filmer på bio, däremot kan översättningen
vara på finska.

Just när boken är som mest spännande, ringer nog
telefonen, börjar festen grannen. Just när livet är
som mest spännande

bryts förtrollningen av märkliga ljud från en lägenhet
nära dig, barnen rusar in eller 'tredje världskriget'
har brutit ut.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-15 09:24



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Stark igenkänning här!
2022-12-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP