Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nils går in i badrummet och gör dag. När han ändå är där ser han på flaskan med tvål, och trots att det är en flaska avstår han från att dricka ur den, till förmån för en kopp hett bara något senare gjord i köket efter konstens regler.


Dagens förklarade ord 2022 12 04





Spoling
skall egentligen vara författaren, konstnären och även
tyraren S. Po Ling, vilken hade som uppgift redan under
året 1912 då nyår firades ombord på ett sjunkande skepp
som kapsejsade mitt på öppet hav någonstans i just havet.

Nödraketerna, vilka sköts upp och togs för att de som fanns
ombord var fulla som synden och därför satt eld på de få
livbåtar som fanns ombord. Till och med kaptenen var
full och det är nog förklaringen till att de inte nådde
Australien just den dagen.






Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-04 14:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det var en så otroligt ful bild så jag kan inte klara av att läsa ett enda ord. du kan bättre. photoshop för folket!
2022-12-07

  Koloristen
Kanon!
2022-12-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP