Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vem möter orangutang i dörren?


armarna nedtynga efter fyra stationer
vem kunde anat hausse efter ledlampor
varje krok gapade tom
handlaren hade förlorat gnistan
och sneglade på klockan snart hem
Vid hemkomsten mötte i dörren
Latte som knorrade vänskapligt trots orangutangdräkt
samspråket livade upp efter all jäkt

betänksam inför morgondagen
vännen har ömsat kostym till kraxande korp





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-12-04 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP