Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberkväll

I den stilla decemberkvällen

Lyser ljusen i våra stakar 

Och dimman syns vitguld

När den för ett ögonblick 

Lyses upp av lyktorna från en bil

 

En vanlig kväll i julens tid

Vi dricker glögg och äter pepparkakor 

Medan vi räknar ner dagarna

Till självaste dopparedan 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-05 06:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En mysig stund i väntan på den kommande julen.
2022-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP