Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsol




idag är vi profeter (dom sista)
alla ska kopiera oss
som upplyst skugga
har många infallsvinklar
återföds människan
in i den snirkliga labyrinten;
ur lila dagg
med morgonsol stigandes över horisontens båge
/nu dold av grönskans murar - lyfter silverkupan
med rymden sjudande därur
en bronsbränd kittel
upplyst inifrån




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-06 08:54



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Bravo!
2022-12-09

    Sefarge VIP
Rik Idé-stimulerande lyrik!
;)

2022-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP