Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En och en Alla

Om hårt och mjukt vatten

Blandat i ett litet moln

Blir det unika snöflingor 

Som faller till marken 

Och blir till ett vitt täcke 

Som omsluter marken 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-08 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP