Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okända drömmar

Alla människor bär på drömmar 

I djupet av våra hjärtan 

Även om vi inte alltid känner till dem

Men de finns djupt där inne

 

Och om vi lyssnar riktigt noga 

Kan vi höra hur det viskas

När vi sover tryggt om natten 

 

Det är ljudet från våra okända drömmar 

Som smyger sig in i sömnens rike

För att ge oss en liten glimt

Av vad våra hjärtans djup bär 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-14 06:20



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Sömnen; den stora Helaren och Förmedlaren....
2022-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Ofta kan sömnen förmedla och tydliggöra det vi inte tänker på i vaket tillstånd.
2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP