Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Nyckfulla Apokryfer


Cirkeln sluts

- Konsten att försvara sig

 

Den som blir anmäld för något påhittat

Kan själv göra en anmälan av

den påhittade anmälningen

Det ger en svårighetsgrad på 9 av 10 möjliga

För den som ska utreda ett ärende

Med två flugor i en smäll !!

 

Taleptox Skrev

Den 20221210

<+>




Övriga genrer (Satir) av Taleptox VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-12-10 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP