Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Längtans blå stränder


Blå stränder
i skymning
och gryning

Svallande våg
som alltid
återvänder

Blåskimrande
över våta stenar

Skiftande ljus
över horisontens
början och slut

Vågors svall
in mot en
längtande strand




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-11 11:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du målar vackra bilder med dina ord.
Det fina fotot förstärker textens innehåll.
2022-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Mäktigt!
2022-12-11

  Kungskobran VIP
Vattnet möte med land, alltid lika fascinerande, Fint fångat med bild och ord
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP