Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Varde ljus i mörkertid

Kylslaget inne
och ute fruset
Måste ändå
upp och ut

När allt är så
ogästvänligt kallt

Får man nog
ändå ta sig i kragen
Och lämna huset
trots allt

För att få en glimt
av det dagliga ljuset

Det vi behöver
ha mycket av
i mörkertider

Så mycket som möjligt

Ja nästan tusenfalt







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-13 09:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ljus, varde ljus lyft oss från mörker låten ljuset lysa över eder
Amen
2022-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP