Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famna


famna mig varsamt

natten, lär mig hur

mörkret skapar sprickor

där smärtan rinner ut

och växer från skuggor

till vingar




Fri vers (Fri form) av Jenny Leine VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2022-12-13 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Leine
Jenny Leine VIP

Senast publicerade
Expansioner
Känn hösten
*
Famna
* Se alla