Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Expansioner


tänd alla mina stjärnor

medan mörkret dröjer

på våra läppar

låt mig smaka alla skiftningar

av din själ

medan tyngdkraften leder oss

hem

 

 




Fri vers (Fri form) av Jenny Leine VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-11-30 00:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mycket vackra är dina Expansioner……
2023-12-27

  Peter G VIP
Tycker om hur du lyckas integrera människan med Universum, hur du får dessa att smälta samman till en gemensam utgångspunkt!

Mycket bra!
2023-12-02

  Emanuel Sigridsson VIP
En kosmisk kärlekslära som vet vägen hem. Texten är närmast fysisk.
2023-12-01

  Sparvögat VIP
Så vackert ~ fallande från din själ…
2023-12-01

  Anya VIP
Så vackert. En utdragen metafor om en relation som håller.
2023-11-30

  DavidM VIP
Dikten rör sig, med gravitationen, till en grund. Ett varmt alster med en intressant struktur och ihållande puls.
2023-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Leine
Jenny Leine VIP

Senast publicerade
Expansioner
Känn hösten
*
Famna
* Se alla