Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vi var mycket, ja mycket yngre då…


Återskapar
gång på gång
Mötet
vår allra första gång

Det var vi som stämt
den där träffen då
Den som jag nu
åter minns

Vädret var som nu
lite kylslaget och kallt
Det är sånt jag minns
Liksom jackan du bar

Vad den sedan tog vägen
På det har jag inget svar

Bara att du slöt den
om mej
Kanske för att erbjuda
något sorts beskydd
Under den jackan
där jag kände mig
så omsluten och trygg

Lika kallt som nu
var det då
Men vi var mycket, ja mycket
yngre då

Ibland då minnet går på
minnesjakt igen

Söker det sig tillbaka
till vår gamla mötesplats

Den plats som i minnet
så vackert stelnat
och frusit fast




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-14 14:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sådana minnen glömmer man aldrig
2022-12-15

  Larz Gustafsson VIP
"I was so much older then
I'm younger than that now"
(Bob Dylan)

https://www.youtube.com/watch?v=V_Df39PjkwA

2022-12-14

  Koloristen
The Residents - When We Were Young (1980)

https://www.youtube.com/watch?v=WnDCek4Y-_Q

2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP