Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor och deras uppvaknanden

 

För att det ska kunna ske en förändring på ett djupare plan så måste människor vakna.
För att landet inte ska förvandlas till en enda psykiatri så måste människor vakna.
För att den skyhöga självmordsstatistiken ska sjunka radikalt så måste människor vakna.
För att det överhuvudtaget ska vara möjligt att vistas i Sverige så måste människor vakna.
För att det ska vara trevligt att vistas på stan utan att vara tvungen att se en massa stressade, själlösa, konstiga folk så måste måste människorna lugna ned sig och vakna.
Hur ska man kunna skapa ett meningsfullt och bra liv när man går runt och sover hela tiden.
Kärlek och sanning skulle behöva pumpas in i Sverige i gigantiska mängder, och hela världen skulle behöva börja odla frid, glädje och förnuft.
1 människa i vårt välfärdsland tar livet av sig var sjätte timme. Vad beror det på? Lever vi verkligen i ett civiliserat och bra samhälle?
För att en fundamental och radikal förändring ska kunna ske så måste människor börja med att vakna. Klarar man det inte så kan man alltid be Gud om hjälp. Att vakna är underbart.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-14 17:15



Bookmark and Share


  Mia-Maria
Intressanta och välformulerade tankar. Håller med till hundra procent.
Alla måste vakna.
Detta är vår tids största problem.

Från en som också är vaken :-)
2022-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP