Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den hemske och otäcke Johan

 

Den 85-åriga mamman säger till sin 58-årige son att den där Johan får du inte umgås med eftersom att han är livsfarlig för han säger sanningar hela tiden till alla. Johan är väldigt destruktiv och egotrippad när han helt hänsynslös som någon slags Jesus avslöjar folks helt hederliga och normala livslögner.
Så akta dig noga min perfekte son för Johan som är en hemsk och otäck människa som borde sitta inspärrad för alltid. Tvi honom!
Trygghetsnarkomani är något hälsosamt!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-14 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP