Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Samvetet kan få mig eller kanske Konrad och Beatrice, göra så sömnlös, att somnar jag, det är av pur utmattning då jag vakar och vandrar natten lång under någons bara himmel till balkong.


Soliditet





Ständigt och jämt vill jag klandra
andra som på sin alldeles egna jord
omkring i soliditet vandra oroligt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-15 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP