Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Iklädd rock och hatt (på en bänk i parken)


Han sitter där på bänken
lite frusen iklädd rock och hatt

Med handskarna på
och den instoppade
varma halsduken grå
under kragen

På väg genom parken
ser jag honom skrattande
sitta där och uppmuntrande
vinka

Som om han ville säga:
”Du vet jag finns med dig än
Vi hade så mycket att säga
varann
Så låt samtalet fortgå
så länge du själv vill och kan”.

Vi vinkar farväl till varandra sen
När jag passerat bänken
där du fortfarande sitter kvar
och med blicken följer alla mina
steg över den frusna marken

På väg hemåt
genom den minnesrika parken





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-16 10:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Gillat mycket, bokmärkes
2022-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP