Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johan von Bergstjärna sitter och dricker kaffe

Johan von Bergstjärna
sitter och dricker kaffe.
Det är 13 minusgrader
ute och kaffet smakar gott.
Kaffefiltren är inte slut.
Julens hela kraftfulla
kärlek är bedårande.
Livet är inte slut än.
Kärlek växer inte på träd.
Luften är full av friskt syre.
Kaffe växer inte i Sverige.
Det är bara jul en gång om året.
Det finns mer kaffe i tillbringaren.
Johan von Bergstjärna
sitter och dricker kaffe.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-16 14:28



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ett bisatsfritt och effektivt sätt att skriva som jag gillar! Det blir en väldig direkthet! Och det som vill bli uttryckt här skrivs inte läsaren på näsan.
2022-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP