Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljeakten



Viljan far fram
med alla sina
önskningar
Goda intentioner
och framtidstro

Vill alltid börja om
igen
Inte glömma
Men lägga till
handlingarna

Spara i Viljeakten
Det som varit
Sedan börja om igen
på nytt




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-17 09:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är bäst att börja om på nytt igen…..
Som Povel Ramel sjöng
2022-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP