Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna brist

Denna brist som jag känner i mitt land

den ska omvandlas till inre rikedom

till värme...

empati.

Jag jobbar på att komma härifrån

vilket är det enda rätta!

 

Men, ikväll ska jag i alla fall göra en tur till grannbyn

tack!




Fri vers av bohemen VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-19 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP