Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Kammardikter


Minne från Sommaren 1970

Jag minns ingenting från sommaren 1970

Men aldrig att jag kommer att glömma det

 

Taleptox Skrev

Den 20221221

<+>




Övriga genrer (Satir) av Taleptox VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-12-21 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP